Peste 1.000.000 de utilizatori se află pe lista de așteptare pentru achiziția unui OnePlus 2

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.334 ori
<b>Peste 1.000.000 de utilizatori se află pe lista de așteptare pentru achiziția unui OnePlus 2</b>OnePlus 2 este smartphone-ul despre care am tot vorbit &icirc;n ultimul timp, terminal care &icirc;n ciuda design-ului său nu prea atractiv, reușește să atragă publicul ca un magnet tocmai datorită prețului său foarte bun &icirc;n comparație cu...

OnePlus 2 este smartphone-ul despre care am tot vorbit în ultimul timp, terminal care în ciuda design-ului său nu prea atractiv, reușește să atragă publicul ca un magnet tocmai datorită prețului său foarte bun în comparație cu celelalte flagship-uri de pe piață. Acest terminal tocmai ce a fost listat la pre-comandă pe QuickMobile la un preț de 1.799 lei.

Deși avem posibilitatea să comandăm produsul direct de pe plan local, există și o altă modalitate, și anume aceea de a ne înscrie pe o listă de așteptare ce ne aduce o invitație pentru achiziția device-ului, lucru ce poate fi realizat de aici.

După cum aflăm prin intermediul unei postări din partea companiei chineze, până în acest moment, mai precis în 72 ore de la anunțul telefonului, peste 1 milion de persoane s-au înscris pe lista de așteptare ce ne aduce o invitație. Cu toate acestea, tindem să credem că unii s-au înscris și de mai multe ori, tocmai pentru a fi siguri că obțin o invitație.

OnePlus nu dezvăluie din păcate, câte invitații vor fi acordate în prima fază în acest proces…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×