Apple începe distribuirea lui iOS 12 Public Beta 1; Iată cum puteți instala update-ul pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple  iOS 492 ori
<b>Apple începe distribuirea lui iOS 12 Public Beta 1; Iată cum puteți instala update-ul pe iPhone</b>Începând de astăzi posesorii de iDevice-uri pot testa versiunea Public Beta a release-ului iOS 12, pachet software care aduce câteva noutăți interesante. Update-ul poate fi instalat printr-un procedeu foarte simplu ce implică înregistrarea

Cei curioși să testeze noile funcții din iOS 12 pe care le-am descoperit anterior în cadrul WWDC 2018 o pot face de astăzi fără probleme odată cu distribuirea variantei Public Beta ce ajunge la îndemâna publicului larg. Mai exact, release-ul numit iOS 12 Public Beta 1 poate fi descărcat și instalat pe iPad, iPhone sau iPod prin simpla înregistrare în programul Apple Beta Software Program.

iOS 12

Tot ce aveți de făcut este să accesați acest link și să vă înscrieți device-ul în programul de testare Beta. Ulterior veți urma pașii Setări - General - Software Update și ar trebui să vedeți actualizarea la iOS 12 Public Beta disponibilă spre descărcare. Ideal ar fi să testați noul release pe un terminal secundar, asta pentru că sunt șanse să existe și unele bug-uri mai serioase ce pot afecta utilizarea.

Cât despre noutățile oferite aici, avem în primul rând Grouped Notification - funcție care va grupa notificările în funcție de aplicația de la care provin, fără a mai fi amestecate precum se întâmpla până acum. Se aduc îmbunătățiri și la nivel de performanță, asta chiar și pentru terminalele mai vechi, iar printre altele mai avem îmbunătățiri pentru modul DND, cât și alte 4 noi Animoji - fantomă, koala, tigur și T-REX.

Mai sus vedeți un clip detaliat despre iOS 12 Public Beta 1 realizat de către EverythingApplePro și totodată lista terminalelor compatibile pe care puteți încerca acest release.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×