Peter Oppenheimer despre Apple iPhone si Apple TV

742 ori
<b>Peter Oppenheimer despre Apple iPhone si Apple TV</b>CFO-ul de la Apple Peter Oppenheimer a luat cuvantul la Morgan Stanley Technology Conference. Macworld ofera un rezumat, inregistrarea audio completa este disponibila pe site-ul Apple, si o transcriere este disponibila la Appleinsider. Pe scurt,...

CFO-ul de la Apple Peter Oppenheimer a luat cuvantul la Morgan Stanley Technology Conference. Macworld ofera un rezumat, inregistrarea audio completa este disponibila pe site-ul Apple, si o transcriere este disponibila la Appleinsider.

Pe scurt, Oppenheimer nu a oferit detalii prea multe si reafirma ca Apple TV se va lansa in aceasta luna.

Un membru din audienta a intrebat direct daca Apple va lua in considerare posibilitatea de a licentia Mac OS X la producatorii de PC iar raspunsul venit a sunat cam asa "nu avem nici un plan in aceasta directie."

Cand a fost intrebat despre planurile viitoare de publicitate pentru iPhone in afara celor recente de la Oscar, Oppenheimer a declarat ca "Steve si cu echipa sa au planuri marete dar nu vi le pot spune in acest moment".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×