Peter Oppenheimer despre Apple iPhone si Apple TV

Autor:  | Publicat în:  Apple 643 ori
<b>Peter Oppenheimer despre Apple iPhone si Apple TV</b>CFO-ul de la Apple Peter Oppenheimer a luat cuvantul la Morgan Stanley Technology Conference. Macworld ofera un rezumat, inregistrarea audio completa este disponibila pe site-ul Apple, si o transcriere este disponibila la Appleinsider. Pe scurt,...

CFO-ul de la Apple Peter Oppenheimer a luat cuvantul la Morgan Stanley Technology Conference. Macworld ofera un rezumat, inregistrarea audio completa este disponibila pe site-ul Apple, si o transcriere este disponibila la Appleinsider.

Pe scurt, Oppenheimer nu a oferit detalii prea multe si reafirma ca Apple TV se va lansa in aceasta luna.

Un membru din audienta a intrebat direct daca Apple va lua in considerare posibilitatea de a licentia Mac OS X la producatorii de PC iar raspunsul venit a sunat cam asa "nu avem nici un plan in aceasta directie."

Cand a fost intrebat despre planurile viitoare de publicitate pentru iPhone in afara celor recente de la Oscar, Oppenheimer a declarat ca "Steve si cu echipa sa au planuri marete dar nu vi le pot spune in acest moment".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×