Phablet-ul Apple iPhone 6 Își face apariția Într-o nouă serie de fotografii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.046 ori
<b>Phablet-ul Apple iPhone 6 Își face apariția Într-o nouă serie de fotografii</b>După ce săptămâna trecută prin intermediul actorului japonez Jimmy Lin aveam ocazia să aruncăm o mică privire asupra unui model iPhone 6 ce părea a fi complet asamblat, și nu doar o machetă, iată că astăzi, actorul japonez postează o nouă...

După ce săptămâna trecută prin intermediul actorului japonez Jimmy Lin aveam ocazia să aruncăm o mică privire asupra unui model iPhone 6 ce părea a fi complet asamblat, și nu doar o machetă, iată că astăzi, actorul japonez postează o nouă astfel de fotografie.

De această dată ni se prezintă phablet-ul iPhone 6, device care se aflăm pe masa de lucru a lui Jimmy Lin în timp ce acesta încearcă să-și înlocuiască display-ul la telefonul propriu iPhone 5s. Deși phablet-ul Apple nu este aprins, putem observa unele dintre caracteristicile acestuia, cum ar fi butoanele și dimensiunile sale.

Phablet-ul Apple iPhone 6 Își face apariția Într-o nouă serie de fotografii

Cu toate că acest device va sosi pe piață cu un display de 5.5 inch, se remarcă faptul că  dimensiunile acestuia sunt exagerat de mari, chiar și în comparație cu unul dintre cele mai populare phablet-uri de pe piață, și anume Samsung Galaxy Note 3. Pe care dintre cele două versiuni ale lui iPhone 6 o veți alege? Varianta de 4.7 inch sau pe cea de 5.5 inch?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×