Orange România anunța ofertă de vară, cu Internet la viteze 4G În toate abonamentele

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.253 ori
<b>Orange România anunța ofertă de vară, cu Internet la viteze 4G În toate abonamentele</b>Orange România a anunțat astăzi oferta sa de vară, cu un accent pus pe conectivitatea 4G, se pare. Aflați că Internetul la viteze 4G va fi oferit în toate abonamentele, fără taxe suplimentare și vor exista și reduceri speciale la telefoanele...

Orange România a anunțat astăzi oferta sa de vară, cu un accent pus pe conectivitatea 4G, se pare. Aflați că Internetul la viteze 4G va fi oferit în toate abonamentele, fără taxe suplimentare și vor exista și reduceri speciale la telefoanele 4G.

începând de azi, clienții persoane fizice care își activează sau reînnoiesc un abonament Orange vor avea parte de Internet la viteze 4G. Astfel va fi atinsă viteza de 30 Mbps la download și 15 Mbps la upload, acestea fiind viteze medii reale. Există și posibilitatea de navigare la viteze medii reale de 60-80 Mbps, prin activarea unor opțiuni dedicate, ce costă doar 2 euro pe lună.

Orange constată că în doar un trimestru după extinderea rețelei 4G, deja numărul de dispozitive 4G active în rețea a crescut cu 45%. S-a ajuns la 290.000 de terminale, semn al popularității conexiunii 4G în rândul utilizatorilor. Orange are la ora actuală cele mai variate modele 4G de pe piață, dar și cele mai numeroase, cu 31 de modele de acest gen disponibile. O treime dintre smartphone-urile vândute în luna iunie sunt compatibile 4G.

Același operator extinde oferta Best Deal și la telefoanele 4G, oferind ca exemplu abonamentul Cangur 16 cu 16 euro pe lună și posibilitatea de a alege un Lumia 625, de la zero euro prin programul Buy Back.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×