Philips trece la categoria grea cu telefonul i999, care vine cu ecran Quad HD şi senzor de amprente; El a fost certificat de TENAA!

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.804 ori
<b>Philips trece la categoria grea cu telefonul i999, care vine cu ecran Quad HD şi senzor de amprente; El a fost certificat de TENAA!</b>Se pare că Philips nu se mai mulţumeşte să producă terminale cu dotări midrange şi baterii cu capacitate ridicată, ci trece la categoria grea, prin intermediul unui flagship. E vorba despre Philips i999, handset care a primit certificarea TENAA...

Se pare că Philips nu se mai mulţumeşte să producă terminale cu dotări midrange şi baterii cu capacitate ridicată, ci trece la categoria grea, prin intermediul unui flagship. E vorba despre Philips i999, handset care a primit certificarea TENAA în această săptămână, însemnând că e gata de lansare în China.

Acest smartphone are dotări destul de puternice, printre care se numără şi 3 GB RAM şi un display Quad HD de 5.5 inch. La bord găsim un procesor quad core de 2.5 GHz, de origini necunoscute, iar în spate, sub camera de 20 MP ce vine cu blitz dual-tone, se află un scanner pentru amprente. În zona frontală sub ecran găsim 3 butoane capacitive, o abordare cam învechită în epoca lui Lollipop şi pe un handset cu ecran mare.

Philips i999 mai aduce şi LTE, o cameră frontală de 8 MP, 32 GB stocare, Bluetooth şi GPS. El măsoară 8.2 mm în grosime şi cântăreşte 160 de grame, iar ca OS el este listat cu Android 4.4.3, deşi probabil că va debuta cu Lollipop. Încă nu ştim dacă el va avea o carcasă metalică sau una din plastic, fotografiile nefiind foarte clare la acest capitol.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×