Review huse Samsung Galaxy S6 Edge & Concurs: huse originale Samsung adaptate la marginea curbată din sticlă (Mobiledirect.ro)

5.109 ori
<b>Review huse Samsung Galaxy S6 Edge & Concurs: huse originale Samsung adaptate la marginea curbată din sticlă (Mobiledirect.ro)</b>Era păcat să &icirc;l lăsăm pe Samsung Galaxy S6 Edge să primească o recenzie Mobilissimo.ro, fără să aruncăm o privire şi asupra c&acirc;torva accesorii pentru acest device. Printre ele se numără şi husele de mai jos, oferite &icirc;n teste...

Era păcat să îl lăsăm pe Samsung Galaxy S6 Edge să primească o recenzie Mobilissimo.ro, fără să aruncăm o privire şi asupra câtorva accesorii pentru acest device. Printre ele se numără şi husele de mai jos, oferite în teste de către Mobiledirect.ro. E vorba despre huse originale Samsung, în cazul în care vă întrebaţi şi pe acestea le puteţi câştiga la concurs.

Vă reamintim că v-am prezentat deja şi huse pentru HTC One M9 tot de la Mobiledirect.ro şi le-aţi putut câştiga la concurs, iar acum avem aceste accesorii.

1. Husă originală Samsung Galaxy S6 Edge - Protective Cover Aurie

Husa originală Samsung Galaxy S6 Edge - Protective Cover Aurie

Acest model de husa originală Samsung Galaxy S6 este de tip Protective Cover şi vine într-o nuanţă aurie, ce îmi aminteşte de poleiala unei ciocolate. Accesoriul costă 79.99 lei şi este fabricat din plastic. El vine cu garanţie pe 1 an, este uşor de ataşat şi e comod, oferind şi acces uşor la butoanele de volum şi On/Off. Avem parte şi de un decupaj pentru cameră, iar aderenta este bună.

Este prezent şi un decupaj sus şi jos, oferind acces la porturi, difuzor, emiţător infrarorosu şi jack audio. Husa este relativ uşor de scos, nu e foarte groasă şi are o textură plăcută, că de catifea la interior. Ce nu am apreciat e că marginile telefonului rămân puţin cam prea expuse la contacte dure. Îi acordăm nota de 8 din 10 şi acest produs e mai degrabă destinat publicului tânăr şi feminin, după părerea mea.

2. Husă originală Samsung Galaxy S6 Edge - Flip Cover White

Husă originală Samsung Galaxy S6 Edge - Flip Cover White

Acesta husa de tip flip cover pentru Samsung Galaxy S6 Edge este tot originală, marca Samsung şi Mobiledirect.ro o vinde la preţul de 119 lei. Produsul e fabricat din piele ecologică şi vine cu garanţie pe 1 an. Flip cover-ul e uşor de ataşat pe terminal şi are un mic buzunar pe partea interioară a protecţiei pentru ecran, care pare destinat cardurilor de credit.

Aderența sa este excelentă, iar pielea ecologică se simt foarte plăcut la atingere. Avem un decupaj pentru earpiece la exterior şi pentru porturi, difuzor şi emiţător infraroşu sus şi jos. Atunci când deschidem porţiunea flip se va activa automat ecranul. Din păcate butoanele de volum nu sunt prea uşor de apăsat atunci când telefonul se află în husă, ele fiind plasate prea jos.

Decupaj avem şi în spate, pentru cameră, iar textura husei este plăcută. Ea clipseaza terminalul în colţuri şi are o tehnică interesantă de detaşare: începem cu colţul din stânga sus, apoi tragem telefonul lateral, către stânga. Îi acordăm nota de 9 din 10 şi acesta este un accesoriu pentru oameni de afaceri.

Iată şi regulile concursului care vă va aduce husele ca premiu:

  1. Like la pagina de Facebook Mobiledirect.ro.
  2. Vizitaţi site-ul Mobiledirect.ro
  3. Comentariu la articol Mobilissimo.ro review pentru huse, cu răspuns la întrebarea "Ce husă consideraţi ideală pentru un telefon cu margini curbate din sticlă?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la recenzie

Cele 4 capturi vor fi trimise pe email la adresa "concurs@mobilissimo.ro", cu subiect "Huse Samsung Galaxy S6 Edge Mobiledirect.ro", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Va avea loc apoi o tragere la sorţi prin random.org şi vom anunţa câştigătorul pe data de 10 mai.

Review huse Samsung Galaxy S6 Edge

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×