Allview T1 Vision, analizat intr-o recenzie Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.472 ori
<b>Allview T1 Vision, analizat intr-o recenzie Mobilissimo (Video)</b>Iata inca un produs Allview care a ajuns la noi in teste, de aceasta data fiind vorba de telefonul dual SIM T1 Vision, pe care il puteti admira in actiune mai jos, intr-o noua recenzie video pe care am realizat-o: Allview T1 Vision dispune de un ecran...

Iata inca un produs Allview care a ajuns la noi in teste, de aceasta data fiind vorba de telefonul dual SIM T1 Vision, pe care il puteti admira in actiune mai jos, intr-o noua recenzie video pe care am realizat-o:

Allview T1 Vision dispune de un ecran wide si touch-sensitive, cu diagonala de 3 inchi, iar printre dotarile sale se mai numara si o camera de 3.2 megapixeli, un slot pentru carduri microSD (16 GB maximum), TV analog si un senzor de miscare.

Handsetul vine cu un sistem de gestionare a apelurilor si suporta conectivitate GPRS, WAP, Bluetooth, USB, in vreme ce bateria sa rezista 300 de minute in mod convorbire si 220 de ore in mod standby. In clipul de mai sus aruncam o privire si asupra functiei radio, a interfatei terminalului si aflam prin ce reprezinta T1 o evolutie fata de precedentele terminale Allview testate de noi.

Opera Mini si Google Maps sunt de asemenea suportate pe handset!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×