Phishing mizerabil cu iPhone 4 gratuit, invoca moartea lui Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.144 ori
<b>Phishing mizerabil cu iPhone 4 gratuit, invoca moartea lui Steve Jobs</b>Nu exista initiativa mai mizerabila decat aceea de imbogatire rapida pe seama mortii unui om. Cei de la iphone-gratis.info fac chiar acest lucru, promitand 1000 de modele iPhone 4 gratuite pentru a-l comemora pe Steve Jobs. &nbsp; Ce ni se cere in schimb...

Nu exista initiativa mai mizerabila decat aceea de imbogatire rapida pe seama mortii unui om. Cei de la iphone-gratis.info fac chiar acest lucru, promitand 1000 de modele iPhone 4 gratuite pentru a-l comemora pe Steve Jobs.

Ce ni se cere in schimb pentru acest scam ordinar? Un click pe butonul Share pentru Facebook de pe site-ul acestor hoti si un like pe Facebook pentru a le hrani burtile acestor profitori. In plus, suntem anuntati ca luni 10 octombrie 2011 expira oferta sau atunci cand cele 398 de iPhone-uri ramase se vor epuiza.

Sa va explic cum sta treaba aici: exista baieti destepti care vand pachete de like-uri pe Facebook pe okazii.ro sau alte asemenea site-uri. Se ajunge chiar la sume mari pentru 20.000 de like-uri care pot ajuta cu siguranta un site sau o afacere. Aici aceiasi baieti destepti sunt "pe felie"... Singurul iPhone 4 gratuit pe care il veti primi vreodata este unul oferit cadou de o ruda/prieten!

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×