Phishing mizerabil cu iPhone 4 gratuit, invoca moartea lui Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.243 ori
<b>Phishing mizerabil cu iPhone 4 gratuit, invoca moartea lui Steve Jobs</b>Nu exista initiativa mai mizerabila decat aceea de imbogatire rapida pe seama mortii unui om. Cei de la iphone-gratis.info fac chiar acest lucru, promitand 1000 de modele iPhone 4 gratuite pentru a-l comemora pe Steve Jobs. &nbsp; Ce ni se cere in schimb...

Nu exista initiativa mai mizerabila decat aceea de imbogatire rapida pe seama mortii unui om. Cei de la iphone-gratis.info fac chiar acest lucru, promitand 1000 de modele iPhone 4 gratuite pentru a-l comemora pe Steve Jobs.

Ce ni se cere in schimb pentru acest scam ordinar? Un click pe butonul Share pentru Facebook de pe site-ul acestor hoti si un like pe Facebook pentru a le hrani burtile acestor profitori. In plus, suntem anuntati ca luni 10 octombrie 2011 expira oferta sau atunci cand cele 398 de iPhone-uri ramase se vor epuiza.

Sa va explic cum sta treaba aici: exista baieti destepti care vand pachete de like-uri pe Facebook pe okazii.ro sau alte asemenea site-uri. Se ajunge chiar la sume mari pentru 20.000 de like-uri care pot ajuta cu siguranta un site sau o afacere. Aici aceiasi baieti destepti sunt "pe felie"... Singurul iPhone 4 gratuit pe care il veti primi vreodata este unul oferit cadou de o ruda/prieten!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×