Telefoanele Nokia acum deblocate in orice retea, fara pierderea garantiei

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.696 ori
<b>Telefoanele Nokia acum deblocate in orice retea, fara pierderea garantiei</b>Iata o solutie interesanta pentru a debloca numeroase terminale Nokia, fara hacking: No-key Nokia X-SIM. Aceasta este o cartela SIM speciala care debloceaza telefonul si il face sa functioneze in orice retea. Solutia este similara cu TurboSIM-ul lui...

Iata o solutie interesanta pentru a debloca numeroase terminale Nokia, fara hacking: No-key Nokia X-SIM. Aceasta este o cartela SIM speciala care debloceaza telefonul si il face sa functioneze in orice retea.

Solutia este similara cu TurboSIM-ul lui iPhone, iar ideea este ca X-SIM se bazeaza pe faptul ca toate telefoanele opereaza pe baza un sistem de identificare. Terminalul verifica daca acest SIM se potriveste cu operatorul si, in caz ca da, el se deblocheaza. X-SIM trimite un semnal telefonului Nokia, simuland cartela originala, astfel ca handsetul nu se deblocheaza de fapt, el doar permite utilizarului sa foloseasca telefonul in orice retea. Garantia este in continuarea pastrata, astfel ca puteti instala cele mai noi firmware-uri Nokia fara probleme.

In aceste conditii, puteti debloca telefonul fara ca acest proces sa-i dauneze. Conform celor de la OneStopChina, compania care vinde aceste SIM-uri, X-SIM a fost testat pe numeroase telefoane Nokia, inclusiv modelele E65, N73, N95, N95 8GB, 6500 si multe altele. Totusi, OneStopChina ne avertizeaza ca No-key Nokia X-SIM nu suporta chiar toti operatorii din lume. Solutia acestora costa 31.69 dolari si daca functioneaza, ea va reprezenta o economie serioasa in urmatoarele luni, permitandu-va sa alegeti o retea cu planuri tarifare mai rezonabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×