Telefoanele Nokia acum deblocate in orice retea, fara pierderea garantiei

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.703 ori
<b>Telefoanele Nokia acum deblocate in orice retea, fara pierderea garantiei</b>Iata o solutie interesanta pentru a debloca numeroase terminale Nokia, fara hacking: No-key Nokia X-SIM. Aceasta este o cartela SIM speciala care debloceaza telefonul si il face sa functioneze in orice retea. Solutia este similara cu TurboSIM-ul lui...

Iata o solutie interesanta pentru a debloca numeroase terminale Nokia, fara hacking: No-key Nokia X-SIM. Aceasta este o cartela SIM speciala care debloceaza telefonul si il face sa functioneze in orice retea.

Solutia este similara cu TurboSIM-ul lui iPhone, iar ideea este ca X-SIM se bazeaza pe faptul ca toate telefoanele opereaza pe baza un sistem de identificare. Terminalul verifica daca acest SIM se potriveste cu operatorul si, in caz ca da, el se deblocheaza. X-SIM trimite un semnal telefonului Nokia, simuland cartela originala, astfel ca handsetul nu se deblocheaza de fapt, el doar permite utilizarului sa foloseasca telefonul in orice retea. Garantia este in continuarea pastrata, astfel ca puteti instala cele mai noi firmware-uri Nokia fara probleme.

In aceste conditii, puteti debloca telefonul fara ca acest proces sa-i dauneze. Conform celor de la OneStopChina, compania care vinde aceste SIM-uri, X-SIM a fost testat pe numeroase telefoane Nokia, inclusiv modelele E65, N73, N95, N95 8GB, 6500 si multe altele. Totusi, OneStopChina ne avertizeaza ca No-key Nokia X-SIM nu suporta chiar toti operatorii din lume. Solutia acestora costa 31.69 dolari si daca functioneaza, ea va reprezenta o economie serioasa in urmatoarele luni, permitandu-va sa alegeti o retea cu planuri tarifare mai rezonabile.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×