Pilula de fun: Apple Red Bull iti da aripi - iPhone fara zahar

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.374 ori
<b>Pilula de fun: Apple Red Bull iti da aripi - iPhone fara zahar</b>Daca v-au deranjat vreodata interferentele boxelor dumneavoastra cu iPhone-ul pe care-l folositi exista acum o metoda de a scapa de aceasta problema si ea se numeste Red Bull, una dintre bauturile cele mai populare in Romania. Un oarecare utilizator al...

Daca v-au deranjat vreodata interferentele boxelor dumneavoastra cu iPhone-ul pe care-l folositi exista acum o metoda de a scapa de aceasta problema si ea se numeste Red Bull, una dintre bauturile cele mai populare in Romania.

Un oarecare utilizator al Internetului a folosit o cutie de Red Bull (fara zahar, pentru ca lasa mai putine urme) pentru a-si proteja iPhone-ul de interferentele boxelor. Telefonul a fost infasurat in acest strat metalic al cutiei plus un soi de mocheta, ceea ce i-a afectat evident semnalul, care a scazut simtitor.

De asemenea, handsetul poate fi folosit acum doar cu un dock, ceea ce inseamna ca veti renunta la portabilitate. Daca doriti sa incercati acest experiment, nu uitati ca aveti de-a face cu o cutie metalica si ca va puteti rani, sau puteti "rani" telefonul prin zgarieturi. Urmatorul pas? Invelirea unui Xbox 360 in cutii metalice (de Coca Cola sau eventual de parfumuri care sosesc in cutii), deoarece consola este cunoscuta pentru interferentele sale cu alte aparate care folosesc conexiuni wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×