Yahoo gata de o intelegere cu Google

1.159 ori
<b>Yahoo gata de o intelegere cu Google</b>Yahoo si Google sunt gata de a colabora in segmentul de advertising prin intermediul motoarelor de cautare, afirma surse apropiate celor 2 companii. Ultimele zvonuri anuntau o posibila intelegere dintre Microsoft si Yahoo la acest capitol, dar se pare ca...

Yahoo si Google sunt gata de a colabora in segmentul de advertising prin intermediul motoarelor de cautare, afirma surse apropiate celor 2 companii.

Ultimele zvonuri anuntau o posibila intelegere dintre Microsoft si Yahoo la acest capitol, dar se pare ca negocierile au esuat din nou si Yahoo s-a "refugiat" la rivalul Google. Motivul pentru care Yahoo este din nou in afara razei de actiune a celor de la Microsoft este faptul ca reprezentantii sai i-au intrebat pe cei ai companiei lui Bill Gates daca isi reinnoiesc oferta de cumparare la pretul de 33 dolari pe actiune.

Sa se bazeze Yahoo pe o suma mai mare obtinuta de la Google sau pe un parteneriat eficient bazat pe popularitatea motorului de cautare al acestora din urma? Suntem siguri ca vom vedea in urmatoarele zile un semnal de alarma tras de catre companiile antitrust, fie avertizate prietenos de catre Microsoft, fie autosesizandu-se. La urma urmei, cine mai poate concura cu o alianta Google-Yahoo?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×