Telefonul Garmin Nuvifone in actiune

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.506 ori
<b>Telefonul Garmin Nuvifone in actiune</b>Un nou rival iPhone isi face aparitia, dupa cum va informam intr-o serie de articole anterioare, iar acest model este produs de catre cei de la Garmin si poarta numele de Nuvifone. Aflam ce poate acest terminal dintr-un clip video pe care-l puteti accesa...

Un nou rival iPhone isi face aparitia, dupa cum va informam intr-o serie de articole anterioare, iar acest model este produs de catre cei de la Garmin si poarta numele de Nuvifone. Aflam ce poate acest terminal dintr-un clip video pe care-l puteti accesa dand click pe urmatoarea imagine:

Interfata acestui handset este cel putin impresionanta, in special cea a meniurilor, care folosesc iconuri de mari dimensiuni si sunt foarte user friendly. Nici tastatura virtuala de pe touchscreen nu dezamageste, semanand totusi izbitor cu cea de pe iPhone. Garmin Nuvifone include si un accelerometru, care permite autorotirea imaginilor de pe ecran, din format portrait in landscape si invers.

Display-ul lui Nuvifone are o rezolutie de 3.5 inchi, iar handsetul soseste cu suport pentru conectivitate 3.5G. Ceea ce vedeti in clipul video inclus in acest articol este un prototip, dupa cum putem observa si din lookul nefinisat al interfatei, care, desi este utila, are tendinta de a fi prea "copilaroasa" si simplista. Navigarea prin meniurile telefonului este bazata foarte mult pe scrollul cu ajutorul degetului utilizatorului si mai putin pe alte miscari populare pe iPhone. Am intrezarit pentru 2 secunde si o aplicatie GPS, evident performanta, doar vorbim despre Garmin, dar din pacate nu avem detalii si despre functiile multimedia ale noului handset.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×