Platforma Symbian este acum open source si poate fi descarcata

1.678 ori
<b>Platforma Symbian este acum open source si poate fi descarcata</b>Symbian Foundation a atins un nou nivel in existenta sa, permitand utilizatorilor sa descarce si sa utilizeze platforma Symbian sub licentele open source. Astfel, developerii vor putea face experimente si testa noile lor idei, facand parte din comunitatea...

Symbian Foundation a atins un nou nivel in existenta sa, permitand utilizatorilor sa descarce si sa utilizeze platforma Symbian sub licentele open source. Astfel, developerii vor putea face experimente si testa noile lor idei, facand parte din comunitatea Symbian. Iata si un clip video de bun venit din partea lui Chris Davidson, de la Symbian Foundation:

Pe langa accesul nestingherit la codul de baza Symbian, care poate fi descrcat, developerii beneficiaza si de development kituri pentru produse si aplicatii asociate platformei, softuri necesare pentru crearea, editarea, debug-ul, testarea si instalarea programelor, exemple de coduri, carti de specialitate, resurse bibliografice si o comunitate uriasa de arhitecti software, designeri, developeri, testeri, profesori si utilizatori.

Daca vi se pare ca aveti un deja vu, aflati ca platforma Symbian este partial disponibila cu licente open source inca de la lansarea lui Symbian Foundation, din aprilie 2009, dar pana acum majoritatea codurilor au fost disponibile doar pentru membri cu licenta. Unele pachete software (inclusiv Kernel si Security) au primit licenta Eclipse din 2009, fiind adaugate 5 milioane de linii de cod open source pana la finalul anului trecut.

33 de milioane de linii de cod sunt disponibile acum si numarul este in crestere. Symbian poate fi descarcat de aici, sub conditii open source.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×