Nokia C6 este un telefon mid range cu tastatura QWERTY

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.359 ori
<b>Nokia C6 este un telefon mid range cu tastatura QWERTY</b>Dupa ce am vazut primele imagini clare scapate pe web cu Nokia C5, este timpul sa aruncam o privire asupra lui C6, prezent in imaginea de mai jos. Cei de la All About Phones au aflat ca acesta va fi urmatorul model din seria C, un telefon mid end cu...

Dupa ce am vazut primele imagini clare scapate pe web cu Nokia C5, este timpul sa aruncam o privire asupra lui C6, prezent in imaginea de mai jos. Cei de la All About Phones au aflat ca acesta va fi urmatorul model din seria C, un telefon mid end cu tastatura QWERTY si camera de 5 megapixeli.

Nokia C6 va rula Symbian S60 3rd Edition, ca si C5 si va dispune de o tastatura QWERTY ce aminteste mai degraba de modelele din seria E. Handsetul va sosi cu suport pentru conectivitate UMTS/HSDPA, va costa in jur de 200 de euro si va sosi pe piata catre finalul lunii mai sau la inceputul lui iunie.

E foarte posibil sa il vedem atat pe C5, cat si pe C6 prezentat la Barcelona in cadrul Mobile World Congress 2010, care va debuta la mijlocul acestei luni. Aparent, acest model a mai scapat pe web acum ceva vreme, sub numele de Nokia Mystic, dar nu putem garanta ca Mystic si C6 sunt unul si acelasi model, mai ales ca noul C6 va fi dotat aparent cu ecran touch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×