PlayStation 4 se lansează În Europa pe 29 noiembrie, disponibil deja la precomandă la eMAG.ro

1.378 ori
<b>PlayStation 4 se lansează În Europa pe 29 noiembrie, disponibil deja la precomandă la eMAG.ro</b>Sony a anunțat oficial în această săptămână dată de lansare a consolei PlayStation 4 în Europa și implicit, România. E vorba despre 29 noiembrie 2013 și avem și noi detalii despre produs și jocurile care îl vor însoți. &nbsp; Aflați și...

Sony a anunțat oficial în această săptămână dată de lansare a consolei PlayStation 4 în Europa și implicit, România. E vorba despre 29 noiembrie 2013 și avem și noi detalii despre produs și jocurile care îl vor însoți.

Aflați și că eMAG.ro are deja listat produsul în regim de precomanda, dacă vreți să fiți printre primii posesori din România. în cadrul Gamescom, conferința susținută în Germania au fost anunțate și câteva noi jocuri, precum Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun și Everybody's Gone to the Rapture.

Tot la Gamescom a fost prezentat și un demo al jocului Assassin's Creed IV, pentru PS4 și faimosul Watch Dogs a fost anunțat și sub formă de lung metraj, nu doar de joc. El va fi realizat prin colaborarea Ubisoft cu Sony Pictures. La eMAG.ro consola PS4 costă 1.799 lei și vine cu 8 GD RAM GDDR5, 500 GB HDD, WiFi, Bluetooth și CPU x86-65 AMD Jaguar cu 8 nuclee.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×