Politia investigheaza cazul prototipului iPhone 4G pierdut de Apple

1.612 ori
<b>Politia investigheaza cazul prototipului iPhone 4G pierdut de Apple</b>Ce lipsea din intreaga poveste cu iPhone 4G? Implicarea autoritatilor, care sa afle o data pentru totdeauna daca disparitia prototipului iPhone 4G reprezinta un furt sau nu. In vreme ce versiunea oficiala este ca un angajat Apple a pierdut handsetul...

Ce lipsea din intreaga poveste cu iPhone 4G? Implicarea autoritatilor, care sa afle o data pentru totdeauna daca disparitia prototipului iPhone 4G reprezinta un furt sau nu. In vreme ce versiunea oficiala este ca un angajat Apple a pierdut handsetul intr-un bar, compania din Cupertino ar fi anuntat oficial ca telefonul a fost furat, dupa disparitia sa.

Interesant ar fi sa aflam numele persoanei careia Gizmodo i-a platit 5000 de dolari pentru acest terminal, dar sansele sunt mici, avand in vedere riscul de a fi acuzat de furt. Politia din Silicon Valley se ocupa deja de caz, iar Gizmodo are unele probleme, site-ul fiind acuzat ca a cumparat si avut in posesie bunuri furate.

Ca replica, editorii sai au raspuns celor de la Apple ca Gizmodo nu stia ca handsetul a fost furat, ci pur si simplu l-a cumparat de la o sursa a sa. Simtim nevoia unui Sherlock Holmes in aceasta poveste. Voi nu?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×