Produse evoMAG.ro

Politia investigheaza cazul prototipului iPhone 4G pierdut de Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.493 ori
<b>Politia investigheaza cazul prototipului iPhone 4G pierdut de Apple</b>Ce lipsea din intreaga poveste cu iPhone 4G? Implicarea autoritatilor, care sa afle o data pentru totdeauna daca disparitia prototipului iPhone 4G reprezinta un furt sau nu. In vreme ce versiunea oficiala este ca un angajat Apple a pierdut handsetul...

Ce lipsea din intreaga poveste cu iPhone 4G? Implicarea autoritatilor, care sa afle o data pentru totdeauna daca disparitia prototipului iPhone 4G reprezinta un furt sau nu. In vreme ce versiunea oficiala este ca un angajat Apple a pierdut handsetul intr-un bar, compania din Cupertino ar fi anuntat oficial ca telefonul a fost furat, dupa disparitia sa.

Interesant ar fi sa aflam numele persoanei careia Gizmodo i-a platit 5000 de dolari pentru acest terminal, dar sansele sunt mici, avand in vedere riscul de a fi acuzat de furt. Politia din Silicon Valley se ocupa deja de caz, iar Gizmodo are unele probleme, site-ul fiind acuzat ca a cumparat si avut in posesie bunuri furate.

Ca replica, editorii sai au raspuns celor de la Apple ca Gizmodo nu stia ca handsetul a fost furat, ci pur si simplu l-a cumparat de la o sursa a sa. Simtim nevoia unui Sherlock Holmes in aceasta poveste. Voi nu?

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×