Telefonul Land Rover, la fel de dur ca masina?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.732 ori
<b>Telefonul Land Rover, la fel de dur ca masina?</b>Land Rover si Sonim Technologies au incheiat un parteneriat ce are ca scop dezvoltarea si lansarea unor handseturi care sa poarte brandingul ambelor companii. Colaborarea celor 2 branduri va da nastere la cel putin 3 telefoane mobile, care sunt acum in...

Land Rover si Sonim Technologies au incheiat un parteneriat ce are ca scop dezvoltarea si lansarea unor handseturi care sa poarte brandingul ambelor companii.

Colaborarea celor 2 branduri va da nastere la cel putin 3 telefoane mobile, care sunt acum in faza de dezvoltare. Dintre acestea, Land Rover S1, prezent in imaginea de mai sus si Land Rover S2 G4 vor fi lansate in prima jumatate a lui 2009, cel de-al treilea urmand catre finalul anului viitor.

Handseturile vor fi ultra-rezistente, atat la socuri, cat si la contactul apa, ba chiar vor functiona sub apa si vor rezista si la ceata, umiditate, transport, soc termic si sare. In plus, ele au fost testate prin "scaparea" de la 1.6 metri, fara a pati nimic, deci terminalele sunt virtual indestructibile.

Sursa: Phonescoop.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×