Portul USB Type-C reversibil va sosi în curând și pe smartphone-urile Android

966 ori
<b>Portul USB Type-C reversibil va sosi în curând și pe smartphone-urile Android</b>După cum bine știm, primul device de pe piață ce a sosit cu un port USB type-C reversibil a fost tableta Nokia N1, produs pe care l-am văzut la Mobile World Congress. Ulterior, mai precis acum c&acirc;teva zile, și cei de la Apple au introdus un...

După cum bine știm, primul device de pe piață ce a sosit cu un port USB type-C reversibil a fost tableta Nokia N1, produs pe care l-am văzut la Mobile World Congress. Ulterior, mai precis acum câteva zile, și cei de la Apple au introdus un astfel de produs cu port reversibil, și anume MacBook 12 inch.

Nu în ultimul rând, și Google a anunțat noul Chromebook Pixel, notebook Chrome OS ce adoptă un port USB Type-C. Potrivit lui Adam Rodriguez, manager producție în cadrul Google, acest standard va fi introdus și pe viitoarele produse dezvoltate de către companie, cât și pe telefoanele Android.

Astfel, ne-am putea aștepta ca Nexus 7 să sosească cu o asemenea soluție de conectivitate odată lansat. Principalul feature al portului de tip reversibil este acela că putem introduce cablul în orice poziție, fără a acorda atenție modului de conectare a telefonului la un laptop sau încărcător.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×