Samsung anunţă One UI, urmaşul lui TouchWiz/Experience şi o nouă interfaţă pentru telefoanele sale cu Android

2.983 ori
<b>Samsung anunţă One UI, urmaşul lui TouchWiz/Experience şi o nouă interfaţă pentru telefoanele sale cu Android</b>Samsung a prezentat la SDC 2018 pe lângă primul sau ecran de smartphone pliabil şi un nou tip de experienţă pentru telefoane mobile. E vorba despre One UI, un nou limbaj de design si interfaţă, care debutează cu Android Pie în ianuarie.

Samsung a prezentat la SDC 2018 pe lângă primul sau ecran de smartphone pliabil şi un nou tip de experienţă pentru telefoane mobile. E vorba despre One UI, un nou limbaj de design si interfaţă, care debutează cu Android Pie în ianuarie. Avem detalii mai jos.

Samsung anunţă One UI, urmaşul lui TouchWiz/Experience şi o nouă interfaţă pentru telefoanele sale cu Android

Acest nou skin de aplicat peste Android este un succesor spiritual pentru TouchWiz. Apoi a venit Samsung Experience, iar acum ajungem la One UI. Scopul său este de a ajunge la cele mai importante funcţii şi aplicaţii cu cât mai puţine apăsări şi swipe-uri, cât mai comode. Samsung One UI aduce în prim plan cele mai relevante conţinuturi şi informaţii, păstrându-le spre zona inferioară a ecranului.

One UI

Toate aplicaţiile Samsung au un layout cu o bară în zona inferioară a ecranului, cu elemente navigaţionale mai mici împreună cu elemente header mai mari. Conţinutul utilizabil este mutat spre zona inferioară a ecranului. Rezultatul este o utilizare mai uşoară a smartphone-ului cu o singură mână. Meniurile vor apărea în zona inferioară a ecranului şi nu în centru sau sus. Conţinuturile şi informaţiile utile, pe baza de text sunt toate mutate sus, în zona header în aplicaţiile native Samsung.

One UI aduce şi un Night Mode în toată interfaţa

Galeria are aşa numitele "Focus Blocks", care afişează thumbnail-uri şi ferestre mai aerisite ca preview pentru poze. Creşte precizia la apăsare pe ecran astfel. One UI aduce şi un Night Mode în toată interfaţa, o temă întunecată care ajută la un consum redus de energie. Avem şi noi elemente de culoare, care ar face experienţa mai "bine focalizată şi uşor de recunoscut". Samsung One UI îşi va reorganiza temele încât să se potrivească la culoare telefonului. Beta testing-ul sau începe pe baza lui Android 9.0 Pie din din această lună în Coreea de Sud, SUA şi Germania.

Samsung One UI

Galaxy Note 9, S9 şi S9+ primesc One UI cu Android Pie în ianuarie 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×