Unele modele iPhone 4 prezinta dungi galbene sau pete pe ecran

5.898 ori
<b>Unele modele iPhone 4 prezinta dungi galbene sau pete pe ecran</b>Lista de probleme ale lui iPhone 4 continua, astfel ca dupa ce aflam ca terminalul poate pierde semnalul daca nu il tineti cum trebuie in mana (aparent o problema de iOS 4, de fapt), iata ca si ecranul sau are unele defecte. Cel mai vizibil este...

Lista de probleme ale lui iPhone 4 continua, astfel ca dupa ce aflam ca terminalul poate pierde semnalul daca nu il tineti cum trebuie in mana (aparent o problema de iOS 4, de fapt), iata ca si ecranul sau are unele defecte. Cel mai vizibil este reprezentat de petele galbene de pe display.

O problema similara a fost intalnita si cu cateva luni in urma, atunci cand Apple a lansat iMac-ul de 27 de inchi si aflam ca existau unele unitati cu un ecran predispus la decolorare. Aceasta defectiune a fost acum descoperita de Gizmodo pe iPhone 4 (unele modele), in urma unor mailuri de la cititorii blogului.

Fie ca e vorba de dungi galbene sau pete pe ecran, asa ceva nu ar trebui sa se intample cu un smartphone nou. Ne miram sa mai vedem acest defect, mai ales dupa problema celor de la Apple cu iMac-urile de 27 de inchi. Evident, compania din Cupertino va inlocui terminalele cu astfel de probleme, cata vreme defectul este clar si dovedit.

Defectiune de hardware sau software de aceasta data?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×