Posibilele specificații ale lui Samsung Galaxy S5 dezvăluite de către cutia acestuia

1.899 ori
<b>Posibilele specificații ale lui Samsung Galaxy S5 dezvăluite de către cutia acestuia</b>în cursul aceste dimineți, un tipster anonim a trimis o fotografie ce înfățișează ambalajul (cutia) lui Samsung Galaxy S5. Din câte se poate observa, materialul utilizat este același ce a fost folosit și pentru cutia lui Galaxy S4, respectiv...

în cursul aceste dimineți, un tipster anonim a trimis o fotografie ce înfățișează ambalajul (cutia) lui Samsung Galaxy S5. Din câte se poate observa, materialul utilizat este același ce a fost folosit și pentru cutia lui Galaxy S4, respectiv Galaxy Note 3, respectând politica recentă a companiei de a folosi materiale reciclate.

Partea cea mai interesantă este faptul că această fotografie dezvăluie o serie de specificații puțin mai diferite spre deosebire de cele vehiculate până în acest moment. Se pare că Samsung Galaxy S5 va dispune de un procesor quad-core de 2.5 GHz, 3 GB RAM, LTE, senzor infraroșu și o cameră foto de 20 megapixeli.

De asemenea, remarcăm și prezența unei camere frontale de 2 megapixeli, și nu una de 3.2 MP cum se zvonea până acum. Printre celelelalte informații înscrise pe cutie mai regăsim mărimea ecranului, ce va fi unul de tip QHD Super Amoled de 5.25 inch cu rezoluție 2560x1440 pixeli, GPS încorporat și o baterie de 3.000 mAh.

Cu toate acestea, imaginea de mai sus prezintă doar o mică porțiune din cutia lui Galaxy S5, lucru ce pune la îndoială autenticitatea acesteia. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi specificațiile reale ale lui Galaxy S5, sau nu. Acest lucru îl vom afla pe 24 februarie, zi în care Samsung are planificat evenimentul de presă Unpacked 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×