HTC M8 Își face apariția Într-o nouă fotografie ce pare a fi reală

1.564 ori
<b>HTC M8 Își face apariția Într-o nouă fotografie ce pare a fi reală</b>Cum poate ați observat, în ultimul timp, zvonurile cu privire la urmașul lui HTC One sunt din ce în ce mai prezente în mediul online. După o serie de imagini ce prezentau faptul că HTC M8 va dispune de o cameră foto duală, iată că astăzi putem...

Cum poate ați observat, în ultimul timp, zvonurile cu privire la urmașul lui HTC One sunt din ce în ce mai prezente în mediul online. După o serie de imagini ce prezentau faptul că HTC M8 va dispune de o cameră foto duală, iată că astăzi putem arunca și o privire asupra părții frontale ale acestui nou flagship.

Deși imaginea a fost postată de către un cont de twitter din Rusia, și anume @htcfamily_ru, se pare că aceasta provine din China, mai precis din Taiwan, datorită caracterelor afișate pe ecran, ce sunt diferite față de cele chinezești.

Analizând imaginea, putem observa atât butoanele software implementate, cât și prezența unui mic detaliu aflat între difuzorul de sus și camera frontală. Acesta ar putea fi un LED de notificări sau doar un simplu senzor, lucru pe care nu îl știm cu certitudine. De asemenea, fotografia dezvăluie și faptul că telefonul este protejat de o husă tip flip-cover, accesoriu întâlnit atât la cei de la Samsung ( S-View Cover), cât și la LG (Quickwindow).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×