Iată cele mai vândute 5 telefoane din portofoliul eMAG la sfârșit de iunie

2.628 ori
<b>Iată cele mai vândute 5 telefoane din portofoliul eMAG la sfârșit de iunie</b>Luna trecută &icirc;n cadrul unui articol dedicat vă prezentam un top 5 al celor mai v&acirc;ndute smartphone-uri din portofoliul eMAG.ro, listă ce a condus la o avalanșă de comentarii din partea voastră, majoritatea referindu-se la faptul că topul...

Luna trecută în cadrul unui articol dedicat vă prezentam un top 5 al celor mai vândute smartphone-uri din portofoliul eMAG.ro, listă ce a condus la o avalanșă de comentarii din partea voastră, majoritatea referindu-se la faptul că topul nu prezintă realitatea. Ei bine, iată că astăzi putem arunca o privire asupra topului din luna iunie.

Din câte se poate vedea, situația s-a întors la 180 grade, pe primele locuri din clasament fiind poziționate acum modele low-end spre mid-range, dar și un flagship al anului trecut. După cum știți, în topul de luna trecută aveam modele recent apărute pe piață, device-uri pe care doritorii și le-au achiziționat fără să stea pe gânduri, de aici și rezultatul mult-contestat.

Așadar, predicția noastră cu privire la faptul că românii au cumpărat imediat aceste modele high-end apărute pe piață s-a adeverit, iar acum la sfârșit de iunie situația stă cu totul și cu totul altfel. Pe primele 2 locuri întâlnim terminalele Allview A4 You - 199 lei, respectiv A5 Quad, un telefon ce costă 299 lei.

Locul cu numărul 3 este ocupat de către Samsung Galaxy S5 - 2.199 lei, flagship-ul Samsung pe 2015 ce în ultimele câteva zile a avut un preț special la eMAG cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilor. Acest model este urmat de către Galaxy S3 Neo, smartphone cu preț de 769 lei.

Nu în ultimul rând îl avem pe Galaxy Core Prime G360, smartphone cu display de 4.5 inch, procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Prețul acestui device este acum de 649 lei. Lista completă a celor mai vândute telefoane de pe eMAG, o găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×