Potențialii CEO Microsoft speriați de Steve Ballmer și Bill Gates și faptul că ar fi doar marionetele lor

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 715 ori
<b>Potențialii CEO Microsoft speriați de Steve Ballmer și Bill Gates și faptul că ar fi doar marionetele lor</b>E știut faptul că deși în văzul lumii Microsoft își caută un nou CEO, noul șef ar fi de fapt marioneta lui Steve Ballmer și Bill Gates, care ar rămâne în comitetul de conducere și ar tăia și spânzura. &nbsp; Căutarea unui nou CEO a...

E știut faptul că deși în văzul lumii Microsoft își caută un nou CEO, noul șef ar fi de fapt marioneta lui Steve Ballmer și Bill Gates, care ar rămâne în comitetul de conducere și ar tăia și spânzura.

Căutarea unui nou CEO a început anul trecut, atunci când Steve Ballmer și-a anunțat retragerea din acest post după mai bine de un deceniu în funcție. Unul dintre candidații la șefia MS s-a retras deja și e vorba despre unul dintre favoriți, adică Alan Mulally, CEO Ford, care a decis să mai rămână la producătorul auto încă un an.

Motivul invocat de el este ca Bill Gates și Steve Ballmer ar avea o influență prea mare asupra deciziilor unui nou CEO. Wall Street Journal avea un articol săptămâna trecută în care afirmă că mai toți candidații la funcție sunt îngrijorați cu privire la deciziile luate de Ballmer recent, care vor afecta și strategia viitoare a companiei și vor afecta și relațiile cu investitorii. Microsoft spera totuși să aleagă un nou CEO până luna viitoare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×