Povestea achizitionarii primului iPhone 3GS, in 9 minute (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.072 ori
<b>Povestea achizitionarii primului iPhone 3GS, in 9 minute (Video)</b>Daca nu ati avut ocazia sa participati la debutul lui iPhone 3GS in Romania, care a avut loc la ora 24:00, in data de 30 iulie, la Orange Concept Store, iata un clip video detaliat care prezinta prima achizitionare oficiala a handsetului si primul hands...

Daca nu ati avut ocazia sa participati la debutul lui iPhone 3GS in Romania, care a avut loc la ora 24:00, in data de 30 iulie, la Orange Concept Store, iata un clip video detaliat care prezinta prima achizitionare oficiala a handsetului si primul hands on cu acesta:

Redactorul Mobilissimo.ro Alex Stanescu asteapta rabdator (spre finalul achizitiei cam nerabdator) activarea in iTunes si in reteaua Orange a handsetului, plus completarea tuturor contractelor. Macar compania a fost una placuta, cea a domnisoarei sexy care s-a ocupat de activare, facand parca sa treaca timpul mai repede.

In clipul de mai sus se poate observa si o scurta incursiune in functiile lui iPhone 3GS, un scurt "unboxing" si trecerea in revista a primilor pasi pe care trebuie sa ii faca proaspatul posesor de iPhone 3GS.

Va reamintim ca redactorul nostru este prima persoana din Romania care a cumparat pe viu un iPhone 3GS, de la Orange. Evident, au existat si cei care au facut pre-comanda, dar feelingul de a iesi din Concept Store cu acea punga si mirosul proaspat al produsului nu se compara cu nimic altceva.

Vom reveni cu recenzia detaliata a handsetului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×