Povestea din spatele lui Nokia 808 PureView: 5 ani de muncă asiduă! (Video)

1.513 ori
<b>Povestea din spatele lui Nokia 808 PureView: 5 ani de muncă asiduă! (Video)</b>Nokia a surprins pe toată lumea în acest an la MWC 2012, prezentând un cameraphone de 41 de megapixeli, probabil cântecul de lebădă al lui Symbian, Nokia 808 PureView. Aflați că acest model cu super cameră s-a aflat în lucru timp de 5 ani, în...

Nokia a surprins pe toată lumea în acest an la MWC 2012, prezentând un cameraphone de 41 de megapixeli, probabil cântecul de lebădă al lui Symbian, Nokia 808 PureView. Aflați că acest model cu super cameră s-a aflat în lucru timp de 5 ani, în căutarea formatului și tehnologiilor perfecte.

Ce vedeți mai sus a fost primul prototip al telefonului și după multe nopți nedormite, multă cafea băută de inginerii Carl Zeiss și multe concepte aruncate la gunoi s-a ajuns la varianta finală. Din păcate, telefonul este mai degrabă unul pentru pasionați și el nu va avea parte de o lansare internațională la scară largă. Asta din cauza faptului că el costă peste 600 de euro și operatorii vor ezita să îl aducă în ofertele lor. Mai jos aveți un clip care ne arată cât de mult s-a muncit la acest cameraphone și la tehnologia sa a "pixelilor perfecți".

Peste 400 de oameni au lucrat la acest proiect PureView, iar ideea s-a născut la un bar din Japonia într-o discuție amicală. Nokia va limita numărul de țări în care PureView se lansează, iar distribuitorii vor cumpăra un număr limitat de unități, de teama de a nu rămâne cu ele pe stoc. PureView 808 este doar începutul, iar senzorul sau va ajunge cu siguranță și pe un model Windows Phone, poate chiar până la finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×