Presupusul smartphone Samsung ce va sosi cu un display curbat În trei laturi este testat În aceste momente

Autor:  | Publicat în:  Samsung 890 ori
<b>Presupusul smartphone Samsung ce va sosi cu un display curbat În trei laturi este testat În aceste momente</b>După ce acum o bună perioadă de timp aflam prin intermediul unui brevet despre ideea celor de la Samsung de a lansa un smartphone cu display flexibil ce afișează informații și pe laturile sale, iată că astăzi, cei de la ZDnet Korea ne aduc o...

După ce acum o bună perioadă de timp aflam prin intermediul unui brevet despre ideea celor de la Samsung de a lansa un smartphone cu display flexibil ce afișează informații și pe laturile sale, iată că astăzi, cei de la ZDnet Korea ne aduc o nouă informație cu privire la faptul că acest tip de display este testat chiar în aceste momente.

Luând în considerare că acest device este doar un prototip, lansarea pe piață ar putea avea loc abia în 2015, sau poate chiar și mai târziu. Cu toate acestea, există posibilitatea ca luna viitoare să vedem un astfel de device pregătit pentru o sesiune demo în cadrul expoziției IFA 2014 ce va avea loc în Berlin.

Deși încă de la lansarea lui Galaxy Round, terminal ce venea cu display curbat, nu am mai văzut o inovație în materie de design pe piață, se pare că Samsung testează fel și fel de idei cum este și acest display flexibil în trei laturi, componentă care va elimina butoanele laterale. în acest fel, ne putem aștepta să vedem device-uri similare cu LG G3, un smartphone ce dispune de butoane de volum/power pe partea din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×