Nokia cheltuieste 150 de milioane de dolari pentru a face reclama smartphone-urilor sale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.202 ori
<b>Nokia cheltuieste 150 de milioane de dolari pentru a face reclama smartphone-urilor sale</b>Desi Nokia nu i-ar da 10 milioane de dolari lui Seinfeld sa-i faca reclama, cum a facut Microsoft, compania finlandeza investeste destul de mult in promovarea telefoanelor sale din Seria N. Si asta in conditiile in care, in 2008, gigantului finlandez i-a...

Desi Nokia nu i-ar da 10 milioane de dolari lui Seinfeld sa-i faca reclama, cum a facut Microsoft, compania finlandeza investeste destul de mult in promovarea telefoanelor sale din Seria N.

Si asta in conditiile in care, in 2008, gigantului finlandez i-a scazut cota de piata din segmentul smartphone-urilor cu 12%, pe fondul popularitatii lui Apple iPhone si a proliferarii brandului HTC. Nu totul e pierdut pentru Nokia, care, cu ajutorul noului sau sistem de operare cu suport touch si al viitoarelor terminale dotate cu touchscreen va recuceri piata smartphone-urilor.

Nu fara o campanie buna de advertising, evident, pentru care gigantul va cheltui 150 de milioane de dolari, doar pentru a-si promova smartphone-urile si a recastiga cota de piata pierduta anul acesta in 2009. Apple nu pare a-si incetini cresterea in urmatoarea perioada, in vreme ce Google si al sau telefon Android ameninta de asemenea cel mai mare producator de telefoane mobile din lume. Va reusi Nokia sa concureze cu acesti noi rivali si oare va fi de ajuns o campanie scumpa de advertising?

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×