Preview Symbian Belle pe Nokia N8, cu câteva ore Înainte de marea lansare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Symbian 3.158 ori
<b>Preview Symbian Belle pe Nokia N8, cu câteva ore Înainte de marea lansare (Video)</b>Mobilissimo.ro vă prezintă în exclusivitate un preview al lui Symbian Belle pe Nokia N8, realizat de către un cititor al nostru (Daniel Galbinisteanu) folosind un LG Optimus 7 drept cameră. Cu această ocazie puteți vedea noua varianta de Symbian...

Mobilissimo.ro vă prezintă în exclusivitate un preview al lui Symbian Belle pe Nokia N8, realizat de către un cititor al nostru (Daniel Galbinisteanu) folosind un LG Optimus 7 drept cameră. Cu această ocazie puteți vedea noua varianta de Symbian în acțiune, pe unul dintre terminalele cu care Nokia se mândrește cel mai mult, N8.

Zvonurile afirmă că după lansarea de mâine, Belle va fi disponibil în luna octombrie cel târziu. Ei bine, în ciuda a ceea ce aflasem în prealabil, urmașul lui Symbian Anna nu oferă 6 meniuri Home, ceea ce mi se pare foarte bizar, dar poate că acest aspect a fost amânat pentru o versiune ulterioară.

Widgeturile, în schimb au primit un design nou și sunt foarte ușor de mutat și aranjat, utilizatorul având mai multă libertate de mișcare pe ecran. Aveți la dispoziție și o bară de notificări și setări, prin intermediul căreia accesați tipurile de conexiune, în genul celei pe care o vedeam în Android dar și alte funcții.

De remarcat este și prezența unei metode de căutare web sau în telefon, funcție de căutare în meniu, galerie foto, muzică și altele. în ce privește performanța, Symbian Belle booteaza mai rapid decât predecesorii săi și vine cu un logo nou (font alb pe fundal negru). Interesant e faptul că Nokia a decis să renunțe la foldere, astfel ca toate aplicațiile sunt pe o singură pagină cu scroll disponibil, dar puteți crea foldere dacă doriți. Un mare atuu pentru N8 este nouă interfața foto, mult mai plăcută la utilizare și mai intuitivă, iar același lucru îl putem spune și despre browserul web.

Rețineți că mâine în jurul orei 15:30 (ora României) Nokia ne va prezenta cel mai fresh produs al său, Symbian Belle și poate și câteva noi modele de telefoane... Mulțumim pentru preview sursei noastre de încredere!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×