Smartphone-uri Windows Phone 7 gratis... doar pentru angajații Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.009 ori
<b>Smartphone-uri Windows Phone 7 gratis... doar pentru angajații Microsoft</b>Microsoft a confirmat recent că a început să ofere angajaților săi telefoane Windows Phone 7 gratuite, după cum promisese odată cu lansarea platformei. Compania va oferi celor 89.000 de angajați handseturi, iar intrarea în vigoare a gratuității...

Microsofta confirmat recent că a început să ofere angajaților săi telefoane Windows Phone 7 gratuite, după cum promisese odată cu lansarea platformei. Compania va oferi celor 89.000 de angajați handseturi, iar intrarea în vigoare a gratuității a fost deja confirmată în Olanda.

Astfel, aflăm dintr-un tweet al șefului Microsoft Olanda că angajații companiei au primit modele Samsung Omnia 7 recent. într-o discuție cu allaboutphones.nl , același oficial MS din Olanda, Maarten Sonneveld a declarat că posesorii lui Omnia 7 sunt mulțumiți de el și primele experiențe sunt pozitive.

între timp Samsung confirmă primirea unei comenzi de 1200 de telefoane, fără a oferi detalii despre destinația acestor modele. Deocamdată gigantul din Redmond nu a oferit vreo explicație în legătură cu motivul pentru care a ales Samsung Omnia 7 în locul altor smartphone-uri, dar știm că la ora actuală terminalul producătorului asiatic se număra printre cele mai bine cotate modele.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×