Smartphone-uri Windows Phone 7 gratis... doar pentru angajații Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.017 ori
<b>Smartphone-uri Windows Phone 7 gratis... doar pentru angajații Microsoft</b>Microsoft a confirmat recent că a început să ofere angajaților săi telefoane Windows Phone 7 gratuite, după cum promisese odată cu lansarea platformei. Compania va oferi celor 89.000 de angajați handseturi, iar intrarea în vigoare a gratuității...

Microsofta confirmat recent că a început să ofere angajaților săi telefoane Windows Phone 7 gratuite, după cum promisese odată cu lansarea platformei. Compania va oferi celor 89.000 de angajați handseturi, iar intrarea în vigoare a gratuității a fost deja confirmată în Olanda.

Astfel, aflăm dintr-un tweet al șefului Microsoft Olanda că angajații companiei au primit modele Samsung Omnia 7 recent. într-o discuție cu allaboutphones.nl , același oficial MS din Olanda, Maarten Sonneveld a declarat că posesorii lui Omnia 7 sunt mulțumiți de el și primele experiențe sunt pozitive.

între timp Samsung confirmă primirea unei comenzi de 1200 de telefoane, fără a oferi detalii despre destinația acestor modele. Deocamdată gigantul din Redmond nu a oferit vreo explicație în legătură cu motivul pentru care a ales Samsung Omnia 7 în locul altor smartphone-uri, dar știm că la ora actuală terminalul producătorului asiatic se număra printre cele mai bine cotate modele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×