Prima fotografie făcută cu Samsung Galaxy S4 Zoom

1.409 ori
<b>Prima fotografie făcută cu Samsung Galaxy S4 Zoom</b>Samsung pregătește Galaxy S4 Mini, dar și un nou device cu senzor foto performant în genul lui Samsung Galaxy Camera. A fost denumit Galaxy S4 Zoom în presa de specialitate, iar un angajat al Samsung a postat o fotografie făcută cu SM-C101. &nbsp;...

Samsung pregătește Galaxy S4 Mini, dar și un nou device cu senzor foto performant în genul lui Samsung Galaxy Camera. A fost denumit Galaxy S4 Zoom în presa de specialitate, iar un angajat al Samsung a postat o fotografie făcută cu SM-C101.

Rezoluția fotografiei este de 1920x1080 pixeli și bănuiesc că a folosit o rezoluție intermediară dintre cele pe care le oferă S4 Zoom. Pare a fi editată cu Snapseed 1.5, de aici rezultă că device-ul respectiv rulează Android pe post de sistem de operare.

Va fi interesant de văzut dacă S4 Zoom va merge pe ideea de la Galaxy Camera și ca design va arăta ca un aparat foto convențional sau vor prefera să fie ceva mai slim și să aducă aminte mai degrabă a smartphone cu un super-senzor încorporat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×