Sir Alex Ferguson primește un tribut de la Nokia: ediție specială Lumia 920 cu numele său gravat

1.122 ori
<b>Sir Alex Ferguson primește un tribut de la Nokia: ediție specială Lumia 920 cu numele său gravat</b>Vestea sportivă a săptămânii trecute a fost plecarea lui Sir Alex Ferguson de la cârma echipei Manchester United după 27 de ani de antrenorat și 38 de trofee. Nokia a decis să onoreze trecutul lui Sir Alex lansând o versiune specială de Lumia...

Vestea sportivă a săptămânii trecute a fost plecarea lui Sir Alex Ferguson de la cârma echipei Manchester United după 27 de ani de antrenorat și 38 de trofee. Nokia a decis să onoreze trecutul lui Sir Alex lansând o versiune specială de Lumia 920, pe care o vedeți mai jos.

Nokia i-a sugerat lui Sir Alex să facă trecerea la Lumia de la telefonul sau actual și oferă ediția specială cu numele și anii de carieră ai lui Ferguson gravați unui fan Manchester United. în 1986 atunci când antrenorul prelua Manchester United, Nokia încă activa în alte industrii și fabrica la acea vreme cauciuri și hârtie.

Nokia Lumia 920 are și roșul specific "diavolilor", cum își zic fanii echipei din Manchester, de aceea poate fi tentant pentru un împătimit al fotbalului englez. E drăguț să vedem o astfel de interconectare între fotbal și telefonie, după ce HTC One și-a pus amprenta pe Champions League.

Cu aceasta ocazie ii uram si noi lui Sir Alex Ferguson odihna si pensie placuta!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×