Samsung Galaxy S4 Își face apariția pe web În varianta de culoare "albastru arctic"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.501 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Își face apariția pe web În varianta de culoare "albastru arctic"</b>Samsung a anunțat Galaxy S4 în luna martie în două variante: negru "negură" și alb "îngheț" (știm că sunt denumiri bizare, dar asta e marketing-ul). în fine, ideea este că o nouă varianta de culoare și-a făcut apariția la operatorul...

Samsung a anunțat Galaxy S4 în luna martie în două variante: negru "negură" și alb "îngheț" (știm că sunt denumiri bizare, dar asta e marketing-ul). în fine, ideea este că o nouă varianta de culoare și-a făcut apariția la operatorul japonez DoCoMo.

Noua culoare este "albastru arctic" și telefonul se va lansa în această versiune începând cu luna viitoare. Informațiile și-au făcut apariția într-o prezentare internă docomo, iar handsetul arata destul de bine. Dotările terminalului includ un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.9 GHz, după cum probabil știți deja, plus display Super AMOLED Full HD de 5 inch și 2 GB RAM.

Samsung Galaxy S4 albastru

Pentru cei care se tot întreabă pe YouTube de ce nu am făcut review telefonului, ci doar preview, rețineți că l-am avut în teste doar o zi și așteptam să îl primim în varianta sa finală, deoarece acela era doar un sample de test și camera nu mi s-a părut fantastică.

Pentru preț accesează eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×