Prima recenzie a lui iPhone 3G si 3 pareri oficiale: Wall Street Journal, New York Times si USA Today

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.177 ori
<b>Prima recenzie a lui iPhone 3G si 3 pareri oficiale: Wall Street Journal, New York Times si USA Today</b>Cu doar 2 zile inainte de marea lansare a lui iPhone 3G, Walt Mossberg, de la Wall Street Journal ne prezinta recenzia sa oficiala a telefonului produs de Apple. El nu este singur, caci aflam si parerea lui David Pogue, de la New York Times, sau cea a lui...

Cu doar 2 zile inainte de marea lansare a lui iPhone 3G, Walt Mossberg, de la Wall Street Journal ne prezinta recenzia sa oficiala a telefonului produs de Apple. El nu este singur, caci aflam si parerea lui David Pogue, de la New York Times, sau cea a lui Ed Baig de la USA Today, toate prin intermediul celor de la Engadgetmobile.

Per total Walt Mossberg pare a avea o parere buna despre noul terminal, laudand designul sau, desi acesta nu s-a schimbat foarte mult si aducand laude si vitezei conexiunii 3G. Din fericire aflam ca exista imbunatatiri majore la capitolul calitate audio si receptie a semnalului, dar nici lista de defecte nu este chiar mica. Mossberg aminteste de tarifele practicate de catre AT&T in cadrul abonamentelor ce sosesc cu acest iPhone, plus viata bateriei handsetului, care se pare ca rezista doar 4 ore si jumatate, in mod convorbire. O alta problema este faptul ca puteti sincroniza doar Exchange sau calendarele si contactele personale si nu ambele.

David Pogue, de la New York Times si-a prezentat si el recenzia pentru noul iPhone, aceasta parand mai degraba o trecere in revista a functiilor sale, decat o critica serioasa. Domnul Pogue a tinut sa mentioneze totusi ca antena GPS este prea mica pentru ca functiile navigationale ale telefonului sa fie performante, ceea ce nu prea are sens.

In cele din urma aflam si parerea lui Ed Baig, de la USA Today care afirma ca noul model merita asteptat cu nerabdare, dar si ca acesta are probleme cu receptionarea semnalului 3G in unele zone. Ca si ceilalti 2 redactori, Baig a constatat o imbunatatire a calitatii audio si o scadere a duratei de viata a bateriei, in special cand handsetul este conectat la retele 3G.

Walt Mossberg, de la Wall Street Journal ne prezinta recenzia sa oficiala a telefonului produs de Apple:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×