Prima recenzie a lui Samsung Omnia Pro B7610, acum disponibila (Video)

2.268 ori
<b>Prima recenzie a lui Samsung Omnia Pro B7610, acum disponibila (Video)</b>Telefonino.net a facut prima recenzie video a lui Samsung Omnia Pro B7610, pe care o puteti admira mai jos, cu mentiunea ca acest clip este in limba italiana. Daca nu cunoasteti limba, puteti totusi admira interfata handsetului in actiune: Recenzia video...

Telefonino.net a facut prima recenzie video a lui Samsung Omnia Pro B7610, pe care o puteti admira mai jos, cu mentiunea ca acest clip este in limba italiana. Daca nu cunoasteti limba, puteti totusi admira interfata handsetului in actiune:

Recenzia video prezinta ecranul Home al telefonului, cu variantele sale business si respectiv TouchWiz 2.0. Tastatura virtuala poate fi de asemenea admirata in actiune, impreuna cu functia auto-complete, interfata camerei, browserul web si media playerul. De remarcat este faptul ca ecranul touch pare a raspunde mai bine la comenzi, decat in primele clipuri cu terminalul.

Omnia Pro va sosi pe piata europeana in curand, fiind urmat apoi de o versiune cu Windows Mobile 6.5 la bord. Acest terminal este un smartphone full QWERTY, cu tastatura glisanta lateral, un display rezistiv touchscreen AMOLED de 3.5 inchi, cu rezolutie WVGA si un procesor de 800 MHz. Printre dotarile sale se afla si 256 MB RAM, 1 GB memorie interna, slot pentru carduri microSD, un accelerator grafic dedicat si o camera de 5 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×