Samsung SCH-W880, telefon cu camera de 12 megapixeli... sau mai mult?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.423 ori
<b>Samsung SCH-W880, telefon cu camera de 12 megapixeli... sau mai mult?</b>Deja nu ne mai impresioneaza telefoanele cu camera de 12 megapixeli, astfel ca ele trebuie sa vina cu ceva nou pentru a cuceri publicul, mai ales avand in vedere ca exista mai multe optiuni de terminale, la acest capitol. Handsetul din imaginea de mai jos...

Deja nu ne mai impresioneaza telefoanele cu camera de 12 megapixeli, astfel ca ele trebuie sa vina cu ceva nou pentru a cuceri publicul, mai ales avand in vedere ca exista mai multe optiuni de terminale, la acest capitol. Handsetul din imaginea de mai jos este Samsung SCH-W880 si el vine cu o camera de 12 megapixeli.

Cameraphone-ul este un rival clar al lui Sony Ericsson Satio, cunoscut si ca Idou si se pare ca acest SCH-W880 se vrea a fi inlocuitorul lui Samsung Pixon12, sau chiar al unei camere digitale. Modelul W880 vine cu zoom optic de 3x, un buton dedicat pentru camera si suport pentru inregistrare video HD.

Printre dotarile sale se mai numara si un display touchscreen AMOLED de 3.3 inchi, cu rezolutie WVGA, GPS, Bluetooth, un slot pentru carduri microSD, WiFi si suport pentru televiziune DMB TV.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×