Prima tabletă single core cu Android 3.2 HoneyComb - HTC Flyer

1.523 ori
<b>Prima tabletă single core cu Android 3.2 HoneyComb - HTC Flyer</b>Sper să nu mă înșel și afirmația din titlu să rămână în picioare. HTC Flyer este prima tabletă dezvoltată de către compania taiwaneză și un mare neajuns era dat de faptul că rula Android 2.2 FroYo. Acum poți avea experiența oferită de...

Sper să nu mă înșel și afirmația din titlu să rămână în picioare. HTC Flyer este prima tabletă dezvoltată de către compania taiwaneză și un mare neajuns era dat de faptul că rula Android 2.3.3 Gingerbread. Acum poți avea experiența oferită de Sense cât și cel mai recent update al sistemului de operare gândit de Google pentru tablete.

Poate că HTC Flyer devenea și mai ofertantă la achiziție dacă aduce Android 4.0, dar asta poate în 2011. Recenzia lui HTC Flyer făcută de către mobilissimo.ro o găsiți aici.

Update-ul a început a fi disponibil în Franța pentru versiunile 3G și se face via OTA. în orele următoare ar trebui să fie recepționat și să apară o notificare pentru toate tabletele HTC Flyer. Dimensiunea update-ului este de 218 MB. Este recomandată conexiunea wi-fi.

Listă de prețuri mai jos, valabilă pentru versiunea Wi-Fi de 16 GB. O să încerc să fac rost de o tabletă HTC Flyer și să vă prezint experiența oferită de 3.2 HoneyComb pe tableta de 7 inch. Rula destul de greoi pe 2.3.3. A punctat serios la design și calitatea fabricației, dar procesorul de 1.5 GHz părea cam leneș, să-l vedem cum duce și HoneyComb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×