Primele capturi de ecran ale lui Sony Honami

1.683 ori
<b>Primele capturi de ecran ale lui Sony Honami</b>în ultimul timp am auzit multe despre noul device al celor de la Sony. După ce ieri am avut ocazia să admirăm terminalul în câteva&nbsp;imagini de presă, se pare că scurgerile de informații în ceea ce-l privește pe&nbsp;Sony Honami&nbsp;nu se...

în ultimul timp am auzit multe despre noul device al celor de la Sony. După ce ieri am avut ocazia să admirăm terminalul în câteva imagini de presă, se pare că scurgerile de informații în ceea ce-l privește pe Sony Honami nu se opresc aici. Avem mai jos primele capturi ale ecranului, care ne oferă câteva informații despre zvonurile privind specificațiile, cum ar fi camera și noul update al interfeței personalizate de către cei de la Sony.

Se pare că Sony Honami va veni cu o interfață reinventată, un launcher actualizat și câteva aplicații noi, cum ar fi Walkman App. Avem la dispoziție și o nouă versiune a aplicației Small Apps, care permite utilizatorilor să ruleze mai multe aplicații pe ecran în același timp. Modificările la capitolul software nu sunt superficiale, dispunem și de o nouă tastatură virtuală care probabil va veni cu funcții noi.

Sony Honami

Aplicația Walkman va integra serviciul Music Unlimited, serviciu care oferă accesul la milioane de melodii prin intermediul unei conexiuni la internet. Acesta a fost așteptat de către fanii Sony o lungă perioadă de timp și se pare că în sfârșit va fi disponibil.

Sony Honami

Printre funcțiile camerei foto regăsim funcția de realitate augmentată, acest dinozaur de mai jos fiind unul din numeroasele moduri disponibile. Sony Honami este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri al celor de la Sony anul acesta, datorită zvonurilor cu privire la specificațiile pe care le-ar avea. Vorbim de un display full HD ce măsoară 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.2 GHz și o cameră foto cu un senzor de 20 megapixeli, capabilă de captură video la rezoluție 4K (4000 x 2000). Se pare că avem motive din ce în ce mai mari să așteptăm acest telefon cu sufletul la gură.

Sony Honami

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×