Primele capturi de ecran din Firefox OS Își fac apariția; Platforma copiaza iOS si Android!

1.175 ori
<b>Primele capturi de ecran din Firefox OS Își fac apariția; Platforma copiaza iOS si Android!</b>Cei de la TechWeek Europe au avut ocazia să se joace cu Firefox OS și au publicat o serie de capturi de ecran din acest OS și o primă analiză a platformei. Firefox OS, produs al celor de la Mozilla este bazat pe HTML5 și arata ca un hibrid dintre...

Cei de la TechWeek Europe au avut ocazia să se joace cu Firefox OS și au publicat o serie de capturi de ecran din acest OS și o primă analiză a platformei. Firefox OS, produs al celor de la Mozilla este bazat pe HTML5 și arata ca un hibrid dintre iOS și Android.

Mozilla s-a asigurat deja că are susținerea unor operatori importanți de telefonie, deci vom vedea destule terminale cu acest sistem de operare, atunci când el va fi gata. Printre screenshoturile incluse aici se număra cel pentru ecranul de deblocare, ecranul Home, zona de contacte și zona de mesagerie, cu o tastatură care seamănă destul de mult cu cea din iOS. Ce îmi place la acest OS este cât de curat arata zona de contacte și cred că până și Google ar fi invidioși pe aceasta.

capturi de ecran din Firefox OS

Aplicația galerie și interfața sa amintesc mult de Android, sincer să fiu. Deoarece folosește HTML5, tehnologie asociată mai degrabă cu webul, Firefox OS nu va putea fi la fel de rapid ca iOS și Android și e posibil sa nu poata răspunde la fel de bine la comenzi. Si totusi Mozilla afirma că platforma sa e mai rapidă decât Android... Terminalele cu acest OS la bord vor avea drept procesoare soluțiile Qualcomm Snapdragon și vor fi încadrate în zona mid-end și low-end, deci mă aștept la prețuri rezonabile.

capturi de ecran din Firefox OS

capturi de ecran din Firefox OS

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×