Simulator Windows Phone 8 disponibil acum În Marketplace, pentru cei care vor să se "antreneze"

787 ori
<b>Simulator Windows Phone 8 disponibil acum În Marketplace, pentru cei care vor să se "antreneze"</b>Dacă vreți să fiți obișnuiți cu experiența Windows Phone 8 atunci când se va lansa noul OS, atunci vă anunț că aveți la dispoziție un simulator al ecranului Home din WP8, disponibil în Marketplace. Anunțat luna trecută, WP8 nu aduce...

Dacă vreți să fiți obișnuiți cu experiența Windows Phone 8 atunci când se va lansa noul OS, atunci vă anunț că aveți la dispoziție un simulator al ecranului Home din WP8, disponibil în Marketplace. Anunțat luna trecută, WP8 nu aduce îmbunătățiri prea mari actualului sistem de operare mobil, dar partea bună e că suportă ecrane cu rezoluție mai mare și procesoare multicore.

Dezvoltatorii de la SYM au creat acest simulator, sau dacă vreți emulator, disponibil pentru oricine poseda un terminal Windows Phone. Nu puteți rula aplicații prin acest simulator, dar măcar vă puteți juca cu tile-urile de dimensiuni variate și le puteți muta așa cum vreți voi. Astfel vă veți familiariza cu interfața lui WP8, deși eu prezic că vă veți plictisi în 5 minute de această aplicație.

Observ că e tot mai răspândită ideea de a fi folosite 4 tile-uri mici în partea superioară a ecranului, unul pentru apeluri, unul pentru mesaje sic ate unul pentru mailuri și setări. Având în vedere că tile-urile sunt dinamice, această zonă de 4 va funcționa ca o bară de notificări, dacă vreți, anunțându-vă când primiți apel/mail/mesaj. Va cuceri oare noul Windows Phone mai multă lume decât versiunea precedenta?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×