Apple iPad va costa 499 de euro in Germania, la fel si in Romania (plus TVA)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.239 ori
<b>Apple iPad va costa 499 de euro in Germania, la fel si in Romania (plus TVA)</b>Aflam via Adrian Boioglu, de pe Twitter ca au scapat pe web primele preturi europene pentru Apple iPad. Aparent, terminalul va sosi in Europa la pretul de 499 euro, iar in Romania se va adauga si TVA, deci vom plati ceva de gen 24.4 milioane lei vechi...

Aflam via Adrian Boioglu, de pe Twitter ca au scapat pe web primele preturi europene pentru Apple iPad. Aparent, terminalul va sosi in Europa la pretul de 499 euro, iar in Romania se va adauga si TVA, deci vom plati ceva de gen 24.4 milioane lei vechi pentru "super tabletul" Apple.

Scaparea initiala a preturilor este opera celor de la T-Mobile Germania, care s-au grabit exagerat de mult si au postat pe site-ul oficial o lista de preturi pentru noul terminal Apple. Preturile sunt aceleasi ca in SUA, cu diferenta ca 499 dolari au devenit 499 euro, 599 dolari 599 euro si tot asa, in ciuda paritatii 1 dolar = 0.71 euro.

499 euro va costa varianta de baza a tabletului, cea de 16 GB, care vine doar cu WiFi si fara 3G. Veti plati 599 euro pentru varianta de 32 GB si 699 euro pentru cea de 64 GB. Adaugati la fiecare dintre aceste preturi 130 de euro daca doriti si suport 3G pe tablet. Ca dovada a faptului ca T-Mobile Germania s-a grabit, aflam ca spre seara, toate ofertele pentru iPad au disparut de pe site-ul operatorului, aparand in schimb pe varianta germana a lui Amazon, cu acelasi pret minim de 499 euro.

Sursa: http://www.setteb.it/?p=8141

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×