Un nou telefon misterios Huawei aduce cu un HTC, să fie Ascend D3?

1.256 ori
<b>Un nou telefon misterios Huawei aduce cu un HTC, să fie Ascend D3?</b>După ce a lansat două noi telefoane azi, Huawei pare a pregăti ceva special, de vreme ce încă un handset al său a apărut pe web. E vorba de această dată de un flagship, se pare. Acest model aduce cu un telefon HTC și mai multe detalii aflați...

După ce a lansat două noi telefoane azi, Huawei pare a pregăti ceva special, de vreme ce încă un handset al său a apărut pe web. E vorba de această dată de un flagship, se pare. Acest model aduce cu un telefon HTC și mai multe detalii aflați mai jos.

Teoretic Huawei a lansat deja un flagship în ultimele săptămâni, sub forma modelului P7, dar iată că vine și acest posibil Ascend D3, după cum afirma zvonurile. Designul noului venit aduce destul de mult cu cel al unui telefon HTC, iar device-ul pare fabricat din metal. Marginile ecranului sunt foarte înguste, iar la interior ar urma să se afle un procesor K3V3 produs de Huawei, un octa core dacă nu mă înșel.

Din păcate cam aici se opresc detaliile despre acest telefon, care pare a avea un earpiece destul de generos și sunt sigur că are și o cameră bună pentru selfie-uri. De asemenea, dacă Huawei vrea să dea lovitura, poate că ar trebui să includă și un display 2K aici, de vreme ce modelul P7 are deja un Full HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×