Încep pregătirile pentru CES 2013! Samsung postează un teaser! Ce ni se pregătește? (Video)

1.297 ori
<b>Încep pregătirile pentru CES 2013! Samsung postează un teaser! Ce ni se pregătește? (Video)</b>După cum știți deja dacă urmăriți Mobilissimo.ro, începutul de an ne aduce mereu show-uri tech pline de lansări de tablete și telefoane. Cel care dă startul nebuniei în 2012 este CES 2013, organizat în Las Vegas, în Statele Unite. Au început...

După cum știți deja dacă urmăriți Mobilissimo.ro, începutul de an ne aduce mereu show-uri tech pline de lansări de tablete și telefoane. Cel care dă startul nebuniei în 2012 este CES 2013, organizat în Las Vegas, în Statele Unite. Au început să apară și invitațiile și teaserele din partea unor companii mari, printre care și Samsung.

CES 2013 are loc între 8 și 11 ianuarie, iar teaserul video Samsung de la mai jos nu dezvăluie nimic, poate doar o aluzie la tematica de galaxie/cosmos pe care o vedem de obicei înainte de evenimentele Unpacked. Putem doar să le ținem pumnii pentru un debut rapid al lui Galaxy S IV, care nu e exclus, dar nici foarte probabil. Zvonurile afirmă că acest terminal va sosi de abia în aprilie și dacă mă întrebați pe mine e posibil să vedem o lansare locală a lui Samsung Ativ S și poate un nou telefon cu ecran 1080p, deoarece și Samsung trebuie să se alinieze acestui trend și asta cât mai rapid.

Evident, am putea vedea și o tabletă nouă, deoarece Samsung a lansat mai puține modele Galaxy Tab decât de obicei în ultimele luni. Ce le lipsește celor de la Samsung e o super tableta de 7 inch cu care să cucerească piața, eventual acel Galaxy Note 7 despre care se tot vorbește... Voi ce credeți că vom vedea la CES?

;

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×