Și Oppo pregătește un smartphone pliabil; brevetează design-ul unui dispozitiv ce se transformă în tabletă

666 ori
<b>Și Oppo pregătește un smartphone pliabil; brevetează design-ul unui dispozitiv ce se transformă în tabletă</b>Știm deja faptul că numeroși producători lucrează la smartphone-uri pliabile, produse care ar putea invada piața în doar câțiva ani. Până acum am văzut doar brevete pe care companiile le-au înregistrat pentru a se asigura că nu vor exista

Mai toți producătorii din lumea smartphone lucrează în aceste momente la terminale pliabile, veste despre care am aflat pe seama numeroaselor brevete pe care aceștia le-au primit. Firme precum Samsung, Microsoft și chiar LG au planuri pentru asemenea terminale ale viitorului și ZTE chiar vinde un telefon de genul, numai că aici vorbim despre două panouri de ecran separate de o zonă neagră ce strică din experiența de utilizare.

Brevet Oppo

Oppo are o idee ce implică folosirea unei singure fâșii de ecran flexibil după cum ni se dezvăluie chiar astăzi prin intermediul unui brevet. Schițele incluse aici ne prezintă un handset tare interesant care se poate transforma la nevoie într-o tabletă cu ecran de ~7 inch printr-o simplă mișcare. Are cameră duală în spate, cameră selfie și un earpiece pentru convorbiri, iar în spate o protecție specială pentru zona în care ecranul se pliază.

Brevet Oppo

Telefonul este reprezentat aici cu o carcasă foarte subțire, dar produsul finit ar putea arăta complet diferit. Nu se cunosc dotările posibile și nici cât de curând acest handset va deveni realitate.  Primul de genul care ar urma să impresioneze ar urma să fie Samsung Galaxy X, dar nu ar fi exclus ca Lenovo să ne surprindă, mai ales că a prezentat în trecut concepte funcționale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×