Adobe Își Încordează mușchii de PR: CEO-ul Shantanu Narayen ia lecții de carismă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Adobe 1.026 ori
<b>Adobe Își Încordează mușchii de PR: CEO-ul Shantanu Narayen ia lecții de carismă (Video)</b>Shantanu Narayen, CEO Adobe s-a numărat printre personalitățile care au vorbit în cadrul conferinței D9, alături de Stephen Elop, CEO Nokia. Aflați că înainte de începerea conferinței, domnul Narayen a avut parte de un mic curs de carismă,...

Shantanu Narayen, CEO Adobe s-a numărat printre personalitățile care au vorbit în cadrul conferinței D9, alături de Stephen Elop, CEO Nokia. Aflați că înainte de începerea conferinței, domnul Narayen a avut parte de un mic curs de carismă, dacă îi putem spune astfel. în vreme ce Steve Jobs, bossul Apple și Steve Ballmer, CEO Microsoft sunt personalități carismatice, Shantanu Narayen nu are aceeași aură de guru tech.

Fiecare oficial de companie tech are ceva aparte, astfel că Steve Jobs este misterios, carismatic și impunător, în vreme ce Steve Ballmer pare diabolic și foarte entuzismast de produsele Microsoft. Clipul din acest articol ne arată cum un profesionst în ale imaginii îl învața pe CEO-ul Adobe cum să răspundă întrebărilor dificile legate de performanțele lui Flash și cum să își facă intrarea într-o sală de conferințe.

Rezultatul este un video amuzant, dar experiența nu a fost de prea mare ajutor pentru Narayen, care nu l-a convins pe cel care l-a intervievat la conferința D9 că Flash merge bine pe Android. Acum că mă gândesc mai bine, nu cred că România are vreun CEO său oficial carismatic pe segmentul tech... Poate și aceștia au nevoie de cursuri similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×