Adobe Își Încordează mușchii de PR: CEO-ul Shantanu Narayen ia lecții de carismă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Adobe 1.032 ori
<b>Adobe Își Încordează mușchii de PR: CEO-ul Shantanu Narayen ia lecții de carismă (Video)</b>Shantanu Narayen, CEO Adobe s-a numărat printre personalitățile care au vorbit în cadrul conferinței D9, alături de Stephen Elop, CEO Nokia. Aflați că înainte de începerea conferinței, domnul Narayen a avut parte de un mic curs de carismă,...

Shantanu Narayen, CEO Adobe s-a numărat printre personalitățile care au vorbit în cadrul conferinței D9, alături de Stephen Elop, CEO Nokia. Aflați că înainte de începerea conferinței, domnul Narayen a avut parte de un mic curs de carismă, dacă îi putem spune astfel. în vreme ce Steve Jobs, bossul Apple și Steve Ballmer, CEO Microsoft sunt personalități carismatice, Shantanu Narayen nu are aceeași aură de guru tech.

Fiecare oficial de companie tech are ceva aparte, astfel că Steve Jobs este misterios, carismatic și impunător, în vreme ce Steve Ballmer pare diabolic și foarte entuzismast de produsele Microsoft. Clipul din acest articol ne arată cum un profesionst în ale imaginii îl învața pe CEO-ul Adobe cum să răspundă întrebărilor dificile legate de performanțele lui Flash și cum să își facă intrarea într-o sală de conferințe.

Rezultatul este un video amuzant, dar experiența nu a fost de prea mare ajutor pentru Narayen, care nu l-a convins pe cel care l-a intervievat la conferința D9 că Flash merge bine pe Android. Acum că mă gândesc mai bine, nu cred că România are vreun CEO său oficial carismatic pe segmentul tech... Poate și aceștia au nevoie de cursuri similare.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×