Romtelecom lanseaza servicii de Internet mobil in aprilie

1.713 ori
<b>Romtelecom lanseaza servicii de Internet mobil in aprilie</b>Romtelecom a anuntat ca incepand din luna aprilie va oferi Internet mobil publicului sau din cateva zeci de orase, viteza de transfer obtinuta fiind de 3.1 Mbps. Cel mai mare operator de telefonie fixa din tara noastra a anuntat ca noul serviciu a fost...

Romtelecom a anuntat ca incepand din luna aprilie va oferi Internet mobil publicului sau din cateva zeci de orase, viteza de transfer obtinuta fiind de 3.1 Mbps.

Cel mai mare operator de telefonie fixa din tara noastra a anuntat ca noul serviciu a fost testat cu succes in Oradea, acesta urmand sa fie implementat in curand in marile orase ale Romaniei. Aria de acoperire se va extinde apoi, treptat, iar cu ajutorul unui modem, clientii Romtelecom vor avea acces la conexiuni de 3.1 Mbps.

Serviciile broadband vor fi disponibile pentru clientii rezidentiali, dar si pentru cei business, iar Romtelecom va utiliza terminale Accestel, ZTE, Ubiquam si Anydata. Romtelecom se alatura unor nume mari ca Vodafone, Orange si Telemobil, acestia oferind deja acces mobil la Internet, prin detinerea unor licente pentru tehnologia 3G.

Via: [Cotidianul.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×