Samsung Galaxy J2 Core ar putea fi primul smartphone Android Go al sud-coreenilor

627 ori
<b>Samsung Galaxy J2 Core ar putea fi primul smartphone Android Go al sud-coreenilor</b>În ultima vreme am văzut că din ce în ce mai multe companii aleg să aducă pe piață smartphone-uri cu Android One, câteva dintre acestea fiind Nokia, Huawei, Allview și mai nou Samsung. Compania sud-coreeană pregătește debutul

După ce companii precum Huawei, Meizu ba chiar și Allview și-au anunțat intențiile de lansare a unor telefoane Android Go pe piață, iată că și sud-coreenii de la Samsung iau această decizie. Primul lor telefon ce adoptă această platformă software tocmai ce a fost zărit în cadrul testului GeekBench cu numele de serie SM-J260G și cu dotări de nivel entry-level după cum veți descoperi și în captura de mai jos.

Samsung Galaxy J2 Core

Telefonul are doar 1 GB de RAM și se bazează pe procesorul Exynos 7570, un pachet hardware suficient pentru Android Go. Vă reamintim că această platformă software a fost creată special pentru telefoanele cu dotări entry-level, oferind beneficii precum actualizări software rapide, o interfață Android stock și aplicații de dimensiuni reduse din suita Google menite să consume mai puține date.

Revenind la deviceul de față, mai află pe seama unui zvon ajuns online că numele său comercial ar putea fi Samsung Galaxy J2 Core și că inițial va fi lansat pe piețele emergente. După cum vedeți mai sus, va rula Android 8.1 Oreo din fabrică. Așteptați-vă la un ecran de 4.5 sau 5 inch cu rezoluție qHD (960 x 540 pixeli), la 16 GB de stocare flash și la o cameră de 8 mpx în spate. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×