Primul soft gratuit pentru deblocarea iPhone, acum pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.970 ori
<b>Primul soft gratuit pentru deblocarea iPhone, acum pe Internet</b>In sfarsit, hackul asteptat de toata lumea a sosit: softul full, gratuit care deblocheaza Apple iPhone, pus la dispozitie de echipa iPhone Dev Wiki. Gizmodo a descoperit acest subiect si gazduieste fisierele hackului in cadrul sectiunii sale de download....

In sfarsit, hackul asteptat de toata lumea a sosit: softul full, gratuit care deblocheaza Apple iPhone, pus la dispozitie de echipa iPhone Dev Wiki.

Gizmodo a descoperit acest subiect si gazduieste fisierele hackului in cadrul sectiunii sale de download. Cei de la Engadget confirma faptul ca softul, numit iUnlock functioneaza, dar acestia mentioneaza si ca o versiune mai user-friendly va sosi in curand. Intre timp site-ul MacRumors ofera linkuri catre o pagina cu instructiuni care va ofera detalii complete despre aceasta procedura mai mult sau mai putin legala si deloc convenabila pentru AT&T.

Va sfatuim sa fiti precauti in timpul folosirii acestui hack, dar nu putem fi decat entuziasti constatand aceasta descoperire revolutionara. Vestea devine extrem de proasta, atunci cand ea se face auzita in sediul AT&T, generand pierderi operatorului celebru in SUA pentru acoperirea si serviciile sale. Deocamdata, in ce priveste iPhone-ul european, nu se cunosc nici macar distribuitorii sai sau operatorii care-l vor lansa... Putem doar sa asteptam inainte de a proba softul, pentru a renunta chiar din prima zi la operatorii impusi la nivel local pentru iPhone.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×