Samsung SGH-P520 este telefonul Armani

4.269 ori
<b>Samsung SGH-P520 este telefonul Armani</b>A trecut destul de multa vreme de la anuntarea oficiala a acestui terminal, care ofera publicului un design elegant garantat de brandingul sau Armani. Iata ca SGH-P520, Armani Phone este gata de lansare si-l vom vedea in mai putin de 3 luni in Europa....

A trecut destul de multa vreme de la anuntarea oficiala a acestui terminal, care ofera publicului un design elegant garantat de brandingul sau Armani. Iata ca SGH-P520, Armani Phone este gata de lansare si-l vom vedea in mai putin de 3 luni in Europa.

Disponibil la un pret de 400 de euro, terminalul aprobat de FCC suporta conectivitate tri-band GSM/EDGE si include un display de 2.6 la o rezolutie de 240x320 pixeli. De asemenea, telefonul Armani suporta Bluetooth stereo si este dotat cu un slot microSD destinat extensiilor de mmemorie. Veti folosi acest feature cu siguranta, in conditiile in care memoria interna a lui SGH-P520 este de 50MB.

Zvonurile anunta si prezenta tehnologiei Wi-Fi la acest nou handset, pe care-l asteptam pe "Batranul Continent" pana la sfarsitul acestui an. Iata ca LG Prada are acum un rival serios, si un concurent d top, atat la capitolul branding de marca cat si in ce priveste lista de specificatii tehnice. Ramane de vazut daca telefonul Samsung SGH-P520 se va vinde la fel de bine ca si faimosul Prada.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×